لیست اختراعات میلاد پیران حمل آبادی
قوزبند اصلاحي كايفولوردوز تراكولامبوساكرال داراي سيستم نرم افزاري و ويبره ميباشد كه براي پيشگيري و درمان عارضههاي لوردوز و كيفوز استفاده ميشود در اين محصول استفاده از فناوري هشداري مثل ويبره فرد را از حالت نامناسب خود آگاه ساخته و سيستم نرمافزاري اطلاع دقيقي از شدت انحنا ميدهد در صورت داشتن عارضههاي لوردوز يا كيفوز با تنظيم شدت آن توسط فيزيوتراپيست براي درمان آن به فرد كمك ميكند. در اختراعهاي قبلي تنظيم تك موقعيتي، نداشتن قابيت شست و شو و حجيم بودن قوزبندها از مشكلات موجودي بودند كه در اين اختراع بر طرف گرديد. استفاده از تكنولوژي نوين و همراه ساختن سخت افزار با نرم افزار يكي ديگر از وجه تمايز اين اختراع نسبت به اختراعات پيشين ميباشد. استفاده از سنسور و مدار الكترونيكي و فلز استابلايزر به طور قابل انتخاب سنتي و مدرن و همچنين قابليت شست و شو داشتن از مواردي بود كه دراين اختراع بر آن پرداخته شده است. مهمترين مشكل اختراع قبلي اختصاص يك قوزبند به يك نفر و با يك درجه از انحنا را داشت كه قابليت تنظيم با طراحي را به همراه دارد، براي برطرف كردن اين مشكل از سنسور خمشي استفاده كه قابليت تنظيم را دارد استفاده و از ميكروكنترلر و نرم افزار براي تنظيم شدت انحنا استفاده گرديد.
گردنبد اصلاحي فروارد هد با قابليت ويبره نرم افزاري داراي سيستم نرم افزاري و ويبره مي باشد كه براي پيشگيري و درمان عارضه ي سربجلو و تقويت عضلات اطراف گردن در زمان توانبخشي استفاده مي شود در اين محصول استفاده از فناوري هشداري مثل ويبره فرد را از حالت نامناسب خود آگاه ساخته و سيستم نرم افزاري اطلاع دقيقي از شدت انحنا ميدهد در صورت داشتن عارضه ي فروارد هد با تنظيم شدت آن توسط فيزيوتراپيست براي درمان آن به فرد كمك مي كند. در اختراعات قبلي تنظيم تك موقعيتي، نداشتن قابيت شست و شو، حجيم بودن گردنبندها، داشتن بار منفي زياد، مختص زمان وقوع آسيب بودن، سفت و سخت بودن ، محدوديت حركتي زياد از مشكلات موجودي بودند كه به عنوان مشكل در نظر گرفته شد و سعي در بر طرف كردن آن شد. استفاده از اين تكنولوژي نوين و همراه ساختن سخت افزار با نرم افزار يكي ديگر از وجه تمايز اين اختراع نسبت به اختراعات پيشين مي باشد. عدم استفاده از سنسور و مدار الكترونيكي و فلز استابلايزر به طور قابل انتخاب سنتي و مدرن و همچنين غير قابليت شست و شو بودن و از همه مهم تر اين كه اختراعات قبلي اختصاص و تمركز مخترعين بر روي زمان شديد آسيب بود به همين دليل براي رفع اين مشكلات از ارتوز هاي حجيم استفاده مي كردند و براي عارضه سربجلو بريس يا گردبند طبي با قابليت ويبره نرم افزاري وجود نداشت كه در اين اختراع اين معايب برطرف شد و براي تنظيم دقيق انحنا از سنسور هاي خمشي و نرم افزار استفاده گرديد اين اختراع براي اصلاع عارضه سربه جلو در بين افرادي كه به عارضه فوروارد هد مبتلا هستند مناسب مي باشد.
كوله پشتي كايفولوردوز تراكولامبوساكرال با قابليت ويبره و كنترل وزن كيف داراي سيستم نرم افزاري و ويبره مي¬باشد كه ضمن استقرار صحيح ستون فقرات در راستاي خود براي پيشگيري و درمان عارضه¬هاي لوردوز و كيفوز مي تواند، استفاده شود در اين كوله پشتي استفاده از فناوري هشداري مثل ويبره فرد را از حالت نامناسب خود آگاه ساخته و سيستم نرم افزاري اطلاع دقيقي از شدت انحنا و وزن وارده مي¬دهد. در اختراع¬هاي قبلي تنظيم تك موقعيتي، نداشتن قابليت تنظيم انحنا و وزن و يكسان بودن براي تمامي افراد از مشكلات موجودي بودند كه در اين اختراع بر طرف گرديد. استفاده از تكنولوژي نوين و همراه ساختن سخت افزار با نرم افزار يكي ديگر از وجه تمايز اين اختراع نسبت به اختراعات پيشين مي¬باشد. استفاده از سنسور و مدار الكترونيكي و فلز استابلايزر به طور قابل انتخاب سنتي و مدرن از مواردي بود كه در اين اختراع بر آن پرداخته شده است. مهمترين مشكل اختراعات قبلي اختصاص يك كوله پشتي به يك نفر و با يك درجه و صرفا براي افراد سالم بود بنابراين نياز بود كوله پشتي با قابليت تنظيم انحنا و وزن طراحي شود، براي برطرف كردن اين مشكل ما از سنسور خمشي استفاده كرديم كه قابليت تنظيم را دارد و از ميكروكنترلر و نرم افزار براي تنظيم شدت انحنا، وزن و ويبره استفاده گرديد.
بازو بند ناجي غريق به واسطه سنسور فاصله نگار و به صورت دستي بيشتر در مناطقي كه با آب و محيط آّبي سروكار دارند كاربرد دارند و مي تواند جان هزاران نفر را كه سالانه در آب و هنگام شنا غرق ميشوند و جان خود را از دست مي دهند موثر قرار گيرد بوسيله اين بازو بند تمامي افراد كه در مجموعه آبي هستند امنيت شان تامين مي شود و در صورت نياز مي تواند در آموزش شنا كمك حال مربيان باشد. مكانيسم اجرايي اين بازوبند به صورت اتومكاتيك به اين صورت است كه وقتي فرد از مقدار معيني پايين مي رود از طريق ماژول ديستانس و ميكروكنترلر AVR به بازوبند فرد خبر عمق آب داده مي شود در صورتي كه از حد مجاز پايين باشد ميكروكنترلر به كيسه هوايي كه روي بازوبند تعبيه شده است دستور روشن شدن را مي دهد و باعث مي شود فردي كه در حال غرق شدن است به روي آب بيايد. اما برخي مواقع نيز افراد به دليل مختلف مي توانند در عمق كم هم به دليل ترس و ... غرق شوند بنابراين يك دكمه براي فعالسازي كيسه هوا به صورت دستي تعبيه شده است كه فرايند نجات فرد را توسط تشخيص خود فرد شروع مي كند. با توجه به اين قابليت پيش بيني مي شود اين دستگاه براي امر آموزش و هر كاري كه بر روي سطح آب انجام مي شود مفيد باشد
موارد یافت شده: 4